رپورتاژ

جراحی بینی در ۶۰ سالگی

جراحی بینی در ۶۰ سالگی

جراحی بینی یکی از پر طرفدارترین فرایندهای زیبایی است که خوشبختانه بعد از رسیدن به تکامل رشد، هیچ محدودیت سنی برای اجرای آن وجود ندارد. به طور کلی اگر از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشید، در هر سنی داوطلب ایده آل برای بهره مند مند شدن از مزایای این پروسیجر زیبایی خواهید بود. پس اگر فکر می کنید جراحی بینی در ۶۰ سالگی دیگر برایتان دیر شده، پاسخ دکتر مهدی صابری ، جراح بینی در تهران ، به شما این است که هر انسانی به اندازه هر نفسی که می کشد حق دارد زیبا باشد و از زیبا بودن خود لذت ببرد تا زنده بماند و عشق بورزد و هر دم برای او آغازی باشد برای شروعی پر انگیزه تر. لذت بردن از نسیم دلنواز زیبایی هاست که موسیقی زندگی را در کنار نت های خشن، دلنواز می کند. پس اگر تا به امروز موفق نشده اید بنابه هر دلیلی فرصت جذاب تر بودن را به خود بدهید و در طول دهه های سپری شده عمر، همیشه در آرزوی این بوده اید که نگاه کردن به چهره تان در آیینه برایتان شوق آور باشد، دست بکار شوید و با بهره مند شدن از قدرت خلق زیبایی عمل بینی، تار زندگی تان را روی ساز موافق کوک کنید.

جراحی بینی در 60 سالگی
جراحی بینی در ۶۰ سالگی

جراحی بینی در دهه ششم زندگی

آمار به دست آمده از مراجع معتبر نشان می دهد که تعداد کثیری از متقاضیان راینوپلاستی در اوایل دهه چهارم تا اواخر دهه پنجم و حتی اوایل دهه ششم زندگی برای این جراحی اقدام نموده اند. بهترین زمان برای عمل بینی وقتی است که برای تصمیم گیری در خصوص انجام این جراحی به اعتماد به نفس کافی دست پیدا کرده و اطلاعات کافی را درباره این پروسیجر به دست آورده اید و متخصص جراحی بینی را یافته اید که می تواند راهنمای خوبی برای شما در سفر جراحی تان باشد. اگر می خواهید در مورد این عمل زیبایی پر طرفدار بیشتر بدانید ، به لینک زیر رجوع کنید.

https://drmehdisaberi.com/rhinoplasty

مادامی که سلامت جسمی شما در سطحی مطلوب بوده و از زمان کافی برای سپری کردن یک دوره ریکاوری به دور از هیاهوی زندگی روزمره برخوردار هستید، می توانید تحت این فرایند زیبایی، جراحی شوید. این عملیات بعنوان یک پروسیجر زیبایی و درمانی می تواند علاوه بر خلق شکل ظاهری بهتر در بینی و بهبود نمای کلی چهره، کیفیت تنفس را نیز تحت تاثیر مثبت خود قرار دهد. اگر در دهه ششم زندگی تان به سر می برید و قصد دارید بینی تان را عمل کنید، جراح نخست آزمایش فیزیکی را بر روی شما انجام می دهد. مراحل فنی پروسیجر جراحی حتی در دهه ششم زندگی نیز مانند بیماران جوان تر است. رینوپلاستی در ۶۰ سالگی می تواند با پوشش دادن آثار پیری باعث شود که جوان تر دیده شوید.

البته، دور از انتظار نیست که داوطلبین این رده سنی به بیماری های زمینه ای از قبیل فشار خون و دیابت دچار باشند. این امراض می تواند ریسک جراحی را بالا ببرد. وقتی افراد به سن ۶۰ و بالاتر از آن می رسند تغییرات فیزیولوژیکی در بینی باعث می شود که ارزیابی کامل تر و جامع تر شرایط سلامتی بیمار توسط جراح با هدف تعیین امکان اجرای جراحی و دستیابی به نتیجه مطلوب از حساسیت بیشتری برخوردار شود. در چنین شرایطی لازم است جراح دغدغه های بیمار در خصوص بیماری های زمینه ای که به آنها مبتلاست را کاملاً در طرح درمان لحاظ نموده و قبل از جراحی، در خصوص قابل کنترل و مهار بودن بیماری زمینه ای و اجرای عملیات رینوپلاستی بدون هیچ تهدیدی برای سلامت بیمار به اطمینان کامل برسد.

در این خصوص ، دامنه متنوعی از اقدامات قبل از جراحی وجود دارد که باید لحاظ شود. برای مثال، آیا آستانه تحمل بیمار در برابر بیهوشی، در سطح قابل قبول قرار دارد؟ آیا پوست، غضروف و ساختار استخوانی بینی او از کیفیت مطلوبی برخودار است؟ آیا افتادگی بینی شدید بوده و تغییرات قابل ملاحظه ای در مجاری بینی مشاهده می شود؟

قرار گرفتن در معرض نور خورشید در طول سال های متمادی عمر باعث می شود که پوست دستخوش آسیب هایی شده و کیفیت آن تغییر کند. به مرور زمان پوست نازک می شود و سهم آن از کلاژن و الاستین تولید شده در بدن کاهش می یابد. در نتیجه در برابر کبودی آسیب پذیر تر می شود و طبیعی است که طول دوره ریکاوری او نیز افزایش یابد.

یک جراح ماهر و صاحب تجربه با سبک سنگین کردن اهداف و انتظارات از جراحی در برابر واقیعت فیزیکی و جسمی بیمار، تعیین می کند که آیا بیمار ۶۰ سال به بالای او می تواند از مزایای اجرای جراحی در شرایطی امن برای سلامت بهره مند شده و در نهایت به نتیجه ای دست پیدا کند که برای او خشنود کننده باشد یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا